Осъдиха на 2 години затвор, а също и на глоба, 35-годишен

...
Осъдиха на 2 години затвор, а също и на глоба, 35-годишен
Коментари Харесай

Осъдиха мъж заради кражби, извършени в условията на опасен рецидив

Осъдиха на 2 години затвор, а също и на санкция,  35-годишен мъж за две обири и опит за кражба, осъществени в изискванията на рисков рецидив, оповестиха от прокуратурата.

На 27.12.2020 година от гаражна клетка в столичния квартал „ Младост 1 “ обвиненият e откраднал раница , було за легло, войнишко платнище, 2 дребни туристически брадви, куфар с гидоре и акумулаторна бормашина, всичко на обща стойност 297 лв. от владението на различен човек.

На 27.12.2020 година от друга гаражна клетка в „ Младост 1 “ обвиненият лишил газова бутилка, шапка и горнище на спортен екип на стойност 27 лв. от владението на К.Ф. и М.К. без тяхно единодушие, с желанието незаконно да ги присвои.

На 25.11.2021 година от търговски обект на ул. „ Екзарх Йосиф “ в София, обвиненият се опитал да отнеме 2 суджука и 2 луканки на обща стойност 27, 96 лв., като опитът е станал незавършен, тъй като Л.С. е спрян от охранителя на магазина. На същия ден Л.С. е държал без съответно позволение хероин с чисто тегло 0,074 грама на стойност 3,70 лв..

Деянията са осъществени в изискванията на рисков рецидив , защото обвиненият е осъждан дейно на „ отнемане от независимост “  за идентични закононарушения.

Образувани са досъдебни производства.

Софийски областен съд призна обвиненият за отговорен по повдигнатото му обвиняване, като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години , което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим и санкция в размер на 1000 лв..

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР